Undersøker om Davide Astori ble drept

Da det ble kjent at Davide Astori ble funnet død på sitt hotellrom, timer før Serie A-kampen mellom hans Fiorentina og Udinese, ble det først antatt at han døde i søvne av «naturlige årsaker».
Bakgrunn: Davide Astori funnet død på hotellrom
Men mandag har aktoratet i Udine, ved Antonio de Nicolo, bekreftet at de har begynt en etterforskning for å undersøke om han ble drept eller ikke.

Det melder blant andre den italienske storavisen Gazzetta Dello Sport.
Obduksjon på tirsdag
De Nicolo sa søndag at den antatte dødsårsaken var hjertestans, men han la til at det var «merkelig» for en topptrent fotballspiller.

– Vi har foreløpig ingen mistenkte. Vi har åpnet straffesak med en hypotese om vold. Foreløpig venter vi på obduksjonsrapporten, sier de Nicolo.

De Nicolo understreker at det er en nødvendig handling, og at det er normalt i slike saker.

– Vi har en plikt om å være skråsikre på om Astoris død bare var en tragisk hendelse eller om noe har skjedd, legger han til.

Nettstedet Football Italia skriver at dette blir ansett som standard prosedyre, og den planalgte obduksjonen skal gjennomføres tirsdag.
Midtstopperens død sendte sjokkbølger gjennom en hel fotballverden og rystet Italia. Alle søndagens kamper i Serie A ble som følge av hendelsen utsatt.

Begraves torsdag
Astori etterlater seg konen Francesca og deres to år gamle datter Vittoria.

Gazzetta Dello Sport skriver mandag at Astoris bortgang markeres kraftig i Firenze. Tusenvis av supportere legger ned blomster, skjerf, flagg og banner til ære for Fiorentina-kapteinen.

Finn mer informasjon om fotballdrakter med trykk, bare besøk www.hellasfootball.com.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*