Slik svarer Rosenborg på Fagermos «vanvittig pris»-påstand

Konfrontert med Odd-trener Dag-Eilev Fagermos påstand om at Fiorentina krevde «en vanvittig høy leiepris», sier Rosenborgs sportslige leder Stig Inge Bjørnebye følgende:

– Det kommer an på hvem du spør. Hvis vi hadde følt at det var for dyrt, så hadde vi ikke gjort det.

– Jeg vet ikke hva slags avtale Fagermo har fått, men for oss er det ikke vanvittig dyrt, legger Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsen til.

LES OGSÅ
Fagermo om Zekhnini til RBK: – En vanvittig høy leiepris
20-årige Zekhnini kunne tatt våren i mektige Firenze i deilige Toscana, men med bare ti minutter førstelagsfotball denne sesongen valgte han Midt-Norge og Trondheim.

Og der kom snøen sidelengs under torsdagens formiddagsøkt.

– Jeg vil ikke si at jeg ikke har lyktes. Jeg har hatt noen veldig fine måneder der nede. Stor takk til Fiorentina. Jeg har blitt en mye bedre spiller, og det er det viktigste, sier Zekhnini etter sin første Rosenborg-trening.

Ønsker seg tilbake
– Jeg er blitt mer voksen. Ikke minst som fotballspiller. Klokere i valgene, bedre offensivt og bedre defensivt. Jeg mener at jeg er blitt en bedre fotballspiller overalt på banen. Jeg er fornøyd med utviklingen min, og det har jeg fått ros for der nede, sier han.

Velkommen til å følge bloggen vår for å motta flere nyheter om billige fotballdrakter.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*